Exigor's kennel träff 2008 med MH

Den 3 och 4 maj var vi på plats i Värmland på Hammarö för att ha en kennelträff, denna drog ett 40 tal personer från norr till söder i Sverige och ett flertal från Norge. Vi startade båda dagarna med frukost kl. 07,00 och det första som drog igång sedan var MH:t. först ut där var E. Zorro In Black och sedan matade det på med 10 Exigorare som avslutades med E. Red Batman. Som stolt uppfödare kan jag tala om att 8 st hade 4:or rakt igenom kontakt och hanteringen och 2 hade 3:or på detta. På skottet hade alla 10 1:or i övrigt var det lite blandad kompott men alla gjorde jättebra ifrån sig! Tack alla ni som ställde upp och mentalbeskrev era hundar det är mycket värt för mig! Nu kan ni alla ståta med att era hundar har KÄND MENTAL STATUS och jag som uppfödare kan lägga dessa 10 till mina andra 68 som genomfört detta, alltså har 78 Exigorare KÄND MENTAL STATUS!!!!

Lördagens aktivitet startade Unn kl, 09,00 med agilityträning under hela förmiddagen fram till lunch.

Därefter var det utställningsträning med Pernilla som håller på med en kurs för Gerard O'Shea och hon gav lite tips om detta.

Lördagen avslutades med gemensam middag och en paketauktion som faktiskt betalade hela kalaset under dagarna 2.

   

Söndagen hade samma ritual under morgontimmarna med frukost och MH men denna dag var det skogen som gällde. Björn och Berit tog med sig ett 10 tal ekipage och introducerade viltspår, de berättade seden för mig att alla hade varit otroligt duktiga. Kan meddela er att det är bokat helg fram i september för att kunna genomföra anlagsprov och ev öppen klass spår, mer om detta kommer. Men för er som vill göra detta säger jag bara TRÄNA PÅ! Får se om det dyker upp bilder från detta.

TACK ALLA FÖR EN JÄTTE TREVLIG TRÄFF OCH JAG HOPPAS ÄVEN NI HADE KUL OCH LÄRDE ER NÅGOT NYTT

Här nedan är lite blandade bilder som inkommit och kommer det fler fyller jag på sidan efter hand.

 

Annette Persson, Lilla Hisinge, S-331 96 Värnamo Sweden  +46 (0)370 69 60 18   (0)70 508 29 16  info(at)exigors.se