Valpar

Välkommen till min uppfödning av dvärgpinscher som startade 1986

Under dessa år har jag erhållit för min uppfödning

SKKs HAMILTONPLAKETT och SSPKs UPPFÖDARMEDALJ 


och för mitt eget arbete inom klubbar har jag erhållit

SKKs FÖRTJÄNSTTECKEN och SSPKs FÖRTJÄNSTTECKEN i både SILVER och GULD

Här presenteras valpar jag har planerade och till salu, då jag dragit ner på verksamheten så föds endast en kull om året och då fram på hösten/vintern

Parning har skett och förhoppningsvis kommer röda valpar den ca 21 november med flytt ca 16 januari 2020SDPV-17 Exigor's Nobody Asked (Bill) (C.I.B SEUCh PLCh VDHCh DECh HanseatenSg-15 Exigor's Joy Ztick - Exigor's Excellenta Agila)


och


PLCH Exigor's Kelly Rap (Kelly) (LCV-10 Exigor's Red Pascal - PLCh DECh KBSg Exigor's Red Ricotta)Båda är ögonlysta UA och Patellaundersökta UA.


"Bill" har flertal CK, 2 CERT, BIR och BIM blev bl a Svensk Dvärgpinscher Vinnare 2017 på utställning. Han är i träning för kommande agilitytävlingar kommer från en släkt med stor arbetsförmåga. Bl a en morbror som tävlar i agility och rallylydnad med stor framgång och han har en syster som tävlar HtM och Lydnad med bra resultat. Han har även tillsammans med sina syskon gjort ett riktigt bra MH och är skottfast.


"Kelly" är Polsk Champion och har flertal CERT i Tyskland samt EXC i Sverige. Hon är mor till 2 kullar där de visat sig vara trevliga individer och från sista kulle snart 1 år gamla har en varit på utställning och erhållit EXC, CK i Sverige och i Tyskland EXC och JuniorCERT samt BIR junior. Kelly gick MH men jag bröt med henne då hon inte var som hon brukade och började löpa bara dagarna efter och sedan har jag inte gått med henne då jag vet av erfarenhet att minnen finns kvar så det är inte lönt att göra om det utan jag litar på min egen förmåga att se vad jag har för hund.
SDPV-17 Exigor's Nobody Asked