Bilder från valpkullar 2008

Hkull  Ikull  H&Ikull  Jkull  I&Jkull  K&Lkull  Mkull  Nkull

M & N kullarna tillsammans

19 oktober och vi röda har 2 svart/röda kompisar kvar men Black Martha åker ikväll och Black Maskot åker på eftermiddagen ihop med Red Nitro Glycerin för de ska till samma familj, tänk va de får kul ihop, hehe

16 oktober regnade det för fullt ute så de 2 svart/röda som ännu inte flyttat samt de 3 röda och deras mammor hade full rulle i huset!

1 oktober tog sig "svartingarna" in till "rödingarna" och trots att de är lite större så klarade de av varandra bra, hehe

20 september var de i M kullen lite missnöjda med att inte få komma in till de i N kullen, hehe

19 september var första gången vi träffade varandra, det var när Kerstin och Knut var på besök. De har ännu inte bestämt om det ska vara en svart/röd eller en röd mer vet vi om nån vecka.

N kullen föddes 25 augusti

15 oktober är dagen då vi varit hos veterinären och vädret är ju inte det bästa men matte passade på att ta lite kort när vi var ute med mamma Yksi

8 oktober var Ann-Sofie på besök till henne  och hennes familj ska Nice Naomi flytta när hon blir 8 veckor

7 oktober var vi ute för första gången, det har ju inte varit så bra väder innan

6 veckor blir vi idag den 6 oktober och nu är vi inte lätta att få på samma kort, hehe

Idag den 3 oktober var Stacey och Jimmy på besök och vi visade att vi kan både leka och somna i andras knän, tryggheten själva med andra ord. Mamma Yksi var ju också med en sväng. De första korten är tagna av Stacey och Jimmy, tack för dem!

Här under är det jag själv som varit fotograf

1 oktober tog sig "svartingarna" in till oss men dessa bilder hamnade vi själva på

29 september är det idag och vi blir 5 veckor. Nu har vi blivit rejält busiga, matte har fullt sjå att få oss på samma kort, hehe

22 september är det idag och vi blir 4 veckor gamla och vi fick riktig mat för första gången! Mer och mer busiga blir vi också, hehe

20 september hade matte kameran i högsta hugg

15 september har vi flyttat ut i mattes datorrum så nu kan vi spatsera runt lite som vi vill och kan framöver

8 september blir vi 2 veckor och vi börjar röra mer och mer på oss nu när vi fått ögon.

1 september fyller vi 1 vecka och vi bara sover!

Nyfödda


M kullen föddes 13 augusti

7 oktober och vi har busat med mamma allihop, imorgon åker ju Melvin så detta blir de sista bilderna på oss tillsammans. Idag kommer också veterinären för att kolla upp oss och göra oss resfärdiga.

Den 3 oktober var en sån där vacker höstdag och vi som nu är mer än 7 veckor är ju ute massa på dagarna och på eftermiddagen fick vi besök av Stacey och Jimmy och de tog några bilder av oss de är de som ligger först denna dag!

Dessa kort tog matte Annette

Helgen den 27 och 28 september var vi med matte, mamma Russlan, Ivalena och Laila på viltspårprov uppe i Örebro. Där bodde vi 10 m från en järnväg där gods- och vanliga tåg gick hela dyfnet men inte va vi rädda inte, hehe.

Eftersom hösten domineras av sol så passar vi på att vara ute massor på dagarna och idag den 25 september tog matte fram denna tunnel, övning inför agility, hehe

23 september fyller vi 6 veckor och matte passade på att ta kort när vi intagit sängläge, hon säger att det är inte så lätt att få oss på samma kort i denna ålder, hehe

21 september var vi ute sväng med mamma

20 september var matte igång med kameran och tog bilder på oss när vi rusade runt med Laila, hon som ska till Island!

Idag är det den 17 september och denna vackra dag fyller vi 5 veckor. Nu har vi även invaderat hallen, köket grovköket och vi har hälsat på de större valparna Keith och Laila men de är ju lite väl burdusa för oss att leka med så vi håller oss för oss själva.

10 september fyller vi 4 veckor och området vi rör oss på blir bara större och större. Vi äter valpfoder men vi tar våra slurkar av mamma också!

Idag den 7 september har vi haft besök av Teija, det var skoj att träffa henne. Även Teija passade på att ta kort på oss.

6 september "talade" vi om för matte att vi är hungriga så då serverades vår första riktiga måltid, mums va gott!!!

3 september blir vi 3 veckor och matte har flyttat oss till en större säng som vi kan gå i och ur alldeles själva, detta kommer bli väldans spännande!

Idag är det den 27 augusti och vi blir 2 veckor gamla. Nu har vi alla fått ögon!

Den 20 augusti fyller vi hela 1 vecka

Nyfödda


K & L kullen föddes 6 juli

De röda är från K kullen och den svart/röda är L kullen

6 oktober blir Laila 3 månader och hon är ju som bekant kvar här då hon ska till Island i början av januari

17 september och vi är 10 veckor och 2 dagar gamla. Idag blev det bestämt att Keith ska flytta till Norge så dessa bilder är de sista på Keith på detta galleri. Tyvärr blev det fel färg på tröjan för Laila men men.

10 september kom Exigor's Red Famous Eline och Hustomtens Kardemumma, matte ska passa dem fram till på söndag och se så kul vi hade på en gång de kom innanför dörren, hehe

9 september hjälpte vi matte med fördisken

3 september är det bara vi (Keith och Laila) kvar och vi var ute under ett träd där småfåglar tydligen samlades för att flytta söderut för hua oss vilket liv där var!!!

30 augusti var sista dagen med hela gänget! Denna dag hämtades Kia av Lotta och reste till Polen och Kim hämtades av Linda och åkte till Nässjö, nu är det bara Keith och Kelly som inte har någonstans att åka. Laila blir kvar till början av januari 2009 då hon ska åka till Island!

27 augusti hade vi besök av K kullens "farmor Petra" och "farfar Tim", det va kul det!!!

26 augusti togs 7 veckors bilderna, alltså 2 dagar för sent men vad gör det, den som väntar på nåt gott.......

E. Red Keith, 7v E. Red Kim, 7v E. Red Kia, 7v E. Red Kelly, 7v E. Black Laila, 7v

6 veckors dagen den 17 augusti tog matte dessa bilder när vi precis började somna in, vi är ju inte så lätt att få på samma bild numera, hehe. Fram på dagen hade vi också besök av Ann-Sofie och Conny med barn och vi måste säga att det var trevligt, barn alltså vuxna har vi ju träffat förut!

16 augusti satt vi ute med valparna och de fick leka med träningsredskapet (tunneln) inför agility, hehe

Den 13 augusti undrade vi vart den 4:e valpen tagit vägen? Vi letade överallt men inte fann vi de men så kom jag på! Detta hus som kan göras om till säng hade ju några av valparna lagt sig och se där under filten inuti huset med endast huvudet ute, hittade jag den, 2 två hade ju lagt sig ovanpå. De 2 andra hade somnat i Lailas säng, så alla blev återfunna, hehe.

11 augusti är det idag och solen kom igen och vi kunde vara ute för första gången. Nu säger matte att det borde bli bra väder framöver och då får vi naturligtvis vara ute väldans mycket.

10 augusti fyller vi 5 veckor. Matet har köpt en kul grej på Rusta åt oss och vi lurade ner husse på golvet.

6 augusti är det idag och då kom det första besöket, det var "farmor" Petra och "farfar" Tim samt "gammelfarmor" har tyvärr inte namnet. "Ingen rädder för vargen" här inte, hehe. De tyckte det var riktigt kul med besök.

Den 4 augusti, dagen efter deras 4 veckorsdag kom vi hem igen och då passade jag på att ta dessa bilder. Det var även första gången de träffades, vilket kommer bli oftare nu så Laila får kompisar!

Dagen innan de fyllde 3 veckor togs dessa bilder då jag inte var hemma på dagen D.

1 vecka gamla

Nyfödda


I & J kullarna tillsammans

27 april har vi hittat en superbädd men den är ganska liten för oss alla, hehe

26 april hade de kul tillsammans med sin "moster" Lotta

22 april och ett riktigt vackert vårväder

15 april satt matte och husse ute tillsammans med oss alla och självklart hade matte kameran med

14 april och vi har besök av I kulllens "farmor" Madeleine och s "farfar" Gottfrid tillsammans med Maria som har en Nemodotter Karangel's Jade. På bilderna finns även E. Black Harley han ska ju flytta på torsdag.


J kullen föddes 2 mars

22 april togs detta på Jolene i ensamt majestät

15 april togs dessa bilder på enbart oss!

14 april fyllde vi 6 veckor och vi har idag blivit avmaskade på förmiddagen. På eftermiddagen kom vår "farmor" Madeleine och "farfar" Gottfrid tillsammans med Maria som har en Nemodotter Karangels Jade på besök. Här ligger vi i Marias knä!

11 april hade H-kullen sin pappa på besök och vi passade på att träffa honom också men han ville inte riktigt vara med på bild tillsammans med oss

10 april tog vi oss i kragen och kollade in läget utomhus med mamma Jewel som övervakare

Den 8 april var vi ute för första gången, kanske inte så kul men men

Matte har köpt hem en säng som går att göra 3 varianter av och VI fick en av dem, de andra är till försäljning för ni har vl inte missat att matte säljer hundsaker via sin firma Igorex Produkter. Kolla vad skönt vi har det!!!! Även mamma Jewel får plats här inne!

Den 30 mars samma dag vi fyllde 4 veckor hade vi vårt första besök, det var Cecilia som ska ha Justitia "Saga" när hon blir 8 veckor gammal. Nu vet vi vem som är vem i denna kull också! De första 5 bilderna har jag fått av Cecilia som ska ha Red Justitia "Saga"

Exigor's Red Jackpot Exigor's Red Justitia Exigor's Red Justitia

Den 28 mars har även vi tagit tag i detta med att äta riktig mat, Orijen valpfoder förstås!

3 veckor blir vi idag då det är den 23 mars och påskdagen. Då var i en sväng i vardagsrummet för att se lite mer av den vida världen

Idag är det den 16 mars och vi blir 2 veckor och fortsatt så bara äter vi och sover, hehe

Idag den 9 mars är vi 1 vecka gamla

Nyfödda men tyvärr överlevde inte den ena hanvalpen då han fick en dålig start i livet med en besvärlig födelse


H & I kullarna tillsammans

11 april kom H kullen pappa Exigor's Kenzo In Black på besök med husse och matte. Denna dag hämtades också Hurricane och Hamilton. Hamiltons husse, Alessie finns på de sista bilderna, snacka om hundgrabb, hehe.

10 april hade Babe tagit över ansvaret av alla valpar utom Jewels J kull eftersom Surran och en valp åkte hem igår

Idag är det den 3 april och matte tog fram denna kuliga sak. Vem som är vem får ni försöka att lista ut själva, hehe

Den 31 mars var det verkligen vår, varmt och skönt 7-8 grader ungefär då lät matte oss fara runt ett tag utomhus, va kul det va!

 

På självaste påskdagen fick vi besök utav Pernilla och Marko, dit ska Hurricane flytta när han blir 8 veckor

Den 22 mars på påskaftonen träffades vi för första gången

Kennelns nya stärnor, Exigor's Red Ivalena och Exigor's Red Hamilton Kennelns nya stärnor, Exigor's Red Ivalena och Exigor's Red Hamilton och till höger Exigor's Red Invictory Kennelns nya stärnor, Exigor's Red Ivalena och Exigor's Red Hamilton


I kullen föddes 20 februari

10 maj kom Annika med barn och hälsade på sin Icaroz, han ska flytta till dem den 11 juni. Efter detta tog han och Ivalena en tupplur tillsammans med Arina

22 april fastnade vi själva på dessa kort

15 april fastnade dessa från denna kull på bilder

10 april

Ivalena Ivalena Ivalena Icaroz Ivalena Invictory

2 april blev vi 6 veckor gamla och här vilar vi ut tillsammans med mamma efter vårt morgonmål, kanske kan man få sig en slurk, hehe

26 mars är det idag och vi fyller 5 veckor

23 mars tog Pernilla denna bild på dem

Exigor's Red Icaroz Exigor's Red Invictory Exigor's Red Ivalena

På långfredagskvällen den 21 mars var vi också i vardagsrummet och utforskade vad vi ska ta tag i lite senare i livet

Exigor's Red Icaroz Exigor's Red Invictory Exigor's Red Ivalena från vänster Icaroz, Ivalenaoch Invictory från vänster Icaroz, Ivalenaoch Invictory

Skärtorsdag är det idag den 20 mars och vi slappar lite

Idag den 19 mars fyller vi 4 veckor och går lite mer än förra veckan men än är vi bra slöa tycker matte i alla fall

Den 14 mars tog matte ett par bilder på oss men vi är ännu inte speciellt aktiva. Kanske vi är lite för tjocka för det, hehe. I ensamt majestät är hanen E. Red Icaroz

Nu har det blivit den 12 mars och vi fyller 3 veckor och som alla andra valpar i det här huset så flyttas vi till en låda vi kan gå i och ur

Idag den 5 mars är vi hela 2 veckor och supertjocka

Den 27 februari fyller vi hela 1 vecka

Nyfödda


H kullen föddes den 13 februari

15 april är endast jag, Harley kvar och matte tog denna bild på enbart mig fast alla andra valpar var ute också

9 april precis innan vi skulle till veterinären för att göras klara för flyttning var vi ute en sista gång med mamma Surran. Efter vi varit hos veterinären ska vi åka med matte Annette och lämna mamma Surran till Eva-Britt som väntar hem henne.

30 mars kom Malin tillbaka för att välja ut sin Harley "Zeero" och nu vet vi vem som är vem i denna kull. Cecilia som hälsade på sin Red Justitia "Saga" tog även de första 3 bilderna på dessa herrar

26 mars är det idag och vi fyller 6 veckor och idag har vi även blivit avmaskade

Idag den 24 mars kom My som ska ha Hero på besök

På påskdagen den 23 mars fick Hurricane en matte och husse eller rättare sagt Pernilla och Marko fick en Hurricane, hehe

Exigor's Black Hurricane

Den 21 mars är det långfredag och vi härjar runt i vårt vardagsrum. Här finns massa grejer man inte ska bita på så husse och matte håller ett vakande öga på oss, hehe

Idag skärtorsdag den 20 mars och matte försöker ta kort när vi sover men se vi är påpassliga

19 mars är det idag ochvi fyller 5 veckor då måste matte ta kort när vi gör nåt tillsammans för annars är det inte lätt att få oss på en bild ihop

15 mars började vi begripa vad leksaker är

12 mars blev vi 4 veckor och matte lyckades rada upp oss, hehe

På eftermiddagen samma dag hade vi besök av en kanske framtida valpköpare, Louise heter hon och hon kom tillsammans med en gammal klubbkompis till matte som heter Marianne

11 mars fick vi vårt första mål mat av matte och självklart var det Orijen valpfoder

Den 10 mars passade matte på att ta lite bilder på oss, tänk vad vi springer runt idag mot vad vi gjorde igår, hehe

Idag den 8 mars har vi haft besök av Malin som ska ha en av oss vem det blir vet vi ju inte än men han ska heta Black Harley. Kul var det att någon kom just för vår skull.

Den 5 mars passade matte på att ta några bilder när vi gosar med vår mamma

Nu har vi blivit 3 veckor och matte har vänt lådan så vi kan utvidga våra domäner så smått

Den 1 mars tog matte denna bilden av en av oss, vem vet vi inte

Den 27 februari är vi 2 veckor gamla och vi har ju inte förändrats så mycket på bild men i verkligheten så har växt

1 vecka gamla blir vi idag den 20 februari

Nyfödda

 

Annette Persson, Lilla Hisinge, S-331 96 Värnamo Sweden +46 (0)370 69 60 18   (0)70 508 29 16 info(at)exigors.se